Onze diensten

Op zondagmiddag om 14.00 uur bent u van harte welkom in onze dienst. Tijdens de diensten proef je het internationale karakter van de gemeente. Naast samen zingen, luisteren naar Gods Woord en gebed is er veel aandacht voor onderlinge ontmoeting en gesprek. Alle diensten worden ook vertaald in het Engels. Vóór de dienst is er gelegenheid voor ontmoeting, vanaf 13.30 uur staat de koffie klaar.

Onze Gemeente Groepen

Niet alleen op zondag ontmoeten we elkaar maar ook door de weeks tijdens de Gemeente Groepen. In de ICF zijn er 5 community groepen, zowel in als buiten Gouda. We komen eens in de 2 weken bij elkaar op een doordeweekse avond. Deze avonden zijn informeel en zo leren we elkaar en God beter kennen. Mocht u/jij interesse hebben, dan kunt u mailen naar community@icf-gouda.com

Onze jeugd

Kinderen, tieners en jongeren horen er helemaal bij in de ICF. Tijdens de dienst is er veel aandacht voor de kinderen en wordt er ook een eigen programma aangeboden.

Onze agenda

Ons nieuws

Online Paasdienst 12 april 2020

Welkom bij de samenkomst van de ICF-Gouda die je hier online kunt bekijken.   Voor de collecte, klik op deze link of scan de QR code:

Corona virus en ICF diensten

Op 12 maart heeft de Rijksoverheid besloten dat bijeenkomsten van meer dan 100 mensen niet door kunnen gaan. Ook kerkdiensten met meer dan 100 mensen kunnen niet doorgaan. Voor de meeste kerken in Gouda heeft dit grote gevolgen. Wij als ICF-Gouda hebben minder dan 100 kerkbezoekers op zondag. We hebben besloten met het leiderschapsteam dat […]